Foto bewerking

Wij maken en bewerken foto’s in onder andere Photoshop. Al dan niet van een internet stockfoto platform afkomstig. We adviseren en helpen je graag op weg.

Marketing & PR

Free Publicity is een van onze specialiteiten. Daarnaast is Social Media absoluut belangrijk. Met een duidelijk Social Media Plan bereik je meer dan met een enkele post op de verschillende kanalen. Neem contact met ons op voor een heldere Social Media Strategie.

Programmeren

We programmeren in PHP, Javascript, SQL scripts, XML en Linux Shell scripts.

Webdesign

De DIVI template en de The7 template zijn onze favoriet. Met deze templates maken we iedere huisstijl tot een adembenemende website design. Deze templates hebben ongekend veel mogelijkheden. Neem contact op voor een gratis demonstratie.

Zoekmachine optimalisatie

Google Webmaster Tools, Google Analytics, XML sitemaps zijn allemaal handige tools om beter te scoren in de Google Zoek resultaten. Ook de htaccess-file biedt volop mogelijkheden je klanten eerder te bereiken. Meer weten? Neem contact met ons op.

Copywriting

Een prettige pakkende tekst spreekt boekdelen. We hebben heel veel ervaring met tekst, tekstredactie en commercieel schrijven. Heb je een specifieke doelgroep voor ogen? Wij passen alle teksten aan op deze groep.

Wij zijn uniek, want:

  • Wij kunnen goed levelen
  • Wij willen weten wat je beweegt/bezighoudt
  • Wij zijn empatisch en communicatief
  • Wij adviseren je over echt alle online mogelijkheden
  • Wij houden je huisstijl scherp in het oog!
  • Wij stemmen verwachtingen op elkaar af